Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Forwarden Johan Persson återvänder till Timrå IK – aktuell för spel direkt

Här är ett stort glädjebesked för alla Timråsupportrar.
Johan Persson ansluter till laget under resten av säsongen.
– Det finns stora chanser att han är spelklar mot AIK på måndag, och en liten chans att han spelar redan i morgon, säger Roger Forsberg.

Annons

Johan Persson lånades in till Timrå från Färjestad under den här säsongen men skadade knät i januari, och säsongen såg ut att vara över.

Lånet gick ut i januari – men nu återvänder Persson till Timrå. Något som Roger Forsberg öppnade för redan under den gångna helgen.

Läs mer: Forsberg öppnar för Persson – som är på väg tillbaka

– Han är med i vår laguppställning och kan inte spela för någon annan klubb än Timrå den här säsongen, säger Forsberg.

Persson är tillbaka i träning efter sin knäskada.

– Vi hoppas få upp honom till oss nu i dag och ha med honom på värmningen inför matchen mot Tingsryd och se hur det ser ut. Han kör med ett knäskydd och vi hoppas att vi ska kunna använda honom under sluttampen. Att han kan vara spelklar mot AIK på måndag tror vi det finns stora chanser till, och det finns en liten chans att han spelar redan i morgon, säger Roger Forsberg.

Hockeyallsvenskan, omgång 48.

Timrå IK–Tingsryds AIF, Timrå Isstadion, onsdag 19.00.

Läget i laget:

Oscar Johansson (huvud) saknas sedan tidigare. Per Hallin saknades senast och missar även matchen mot Tingsryd.

Tränarsnack:

"Vi gjorde en stark bortamatch senast och nu kan vi förhoppningsvis göra en bra prestation igen. Vi ska försöka välta Tingsryd en gång i vinter i alla fall", säger Roger Forsberg.

Notera att ...

... Tingsryd ligger tvåa i Hockeyallsvenskan, två poäng efter AIK. De två lagen har ryckt ordentligt i toppen.

... Färjestadsforwarden Johan Persson tillhör Timrå IK under resten av säsongen. Han har varit knäskadad men är på väg tillbaka, och kan eventuellt vara redo för spel redan mot Tingsryd.

... Albin Carlsson i Modo kan eventuellt återvända i Timrå under avslutningen. "Så länge han inte spelar med Modo kan han spela med oss, och sedan gå tillbaka till Modo en gång", säger Roger Forsberg.

MISSA INTE: Håll koll på ditt favoritlag i mobilen – få pushnotiser när vi skriver om Timrå IK, GIF Sundsvall eller Sundsvall Hockey. Ladda ner ST:s nya app till Iphone eller Android.