Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ålander om framtiden i GIF: "Haft ett möte"

/

Den närmaste veckan avgör om Stefan Ålander kan komma tillbaka i spel den här säsongen – annars kan det bli en operation.
Samtidigt förs en dialog med GIF Sundsvall om framtiden.
– Jag vill spela fotboll, säger Ålander.

Annons

GIF:s mittback har varit ur spel den senaste tiden på grund av en knäskada, nu närmar han sig full träning. Under måndagen körde han ett tufft pass med löpning och fotboll och på tisdagen stod ett lättare pass på cykeln på schemat.

– Det har gått fem veckor och det som varit problemet är en spricka i menisken. Nu har jag trappat upp träningen och vi får se om det funkar, säger Ålander.

– Om det inte blir bättre kan det bli aktuellt med en operation. Vi får se under den närmaste veckan.

Samtidigt som han jobbar hårt för att komma tillbaka i speldugligt skick under slutspurten av Allsvenskan funderar han över framtiden.

32-åringens kontrakt med GIF Sundsvall går ut efter säsongen.

– Litegrann har vi diskuterat, men ingenting är klart. Vi har haft ett möte och sagt att vi ska ha ett till. Jag vill egentligen inte kommentera det mer än så, säger Ålander.

Hur ser du själv på framtiden?

– Jag vill ju spela fotboll. Jag trivs bra här och gillar det vi har på gång. Kvaliteten som finns är väldigt hög. Det finns mycket spännande som händer framöver och jag är sugen på det.

Mer läsning

Annons