Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Danielson klar för ytterligare två säsonger

/

Det blir åtminstone två år till i Sundsvall för mittbacken Marcus Danielson.
Nu har han satt sin signatur på ett nytt kontrakt.
– Jag trivs otroligt bra i klubben och har gjort det sedan min första dag i GIF, säger han.

Annons

Han har varit det självklara valet som mittback under sina säsonger i GIF Sundsvall. Men 2015 blev en stukad säsong för Marcus Danielson som först nu är tillbaka på allvar.

– Marcus har haft en tuff säsong med en långtidsskada och operation i januari, vilket har hållit honom borta från spel. Därför är det glädjande att se Marcus göra en jättebra match mot Elfsborg trots att han inte spelat en tävlingsmatch på tio månader. Det är roligt att se vilken hög nivå han har i sig och att han visar det redan i sin comeback, säger GIF-tränaren Roger Franzén i ett pressmeddelande.

Danielson själv är nöjd över att vara tillbaka på planen – och att ha framtiden säkrad, åtminstone till och med 2017.

– Det känns jättebra med förlängningen, jag har funderat länge och kommit fram till att det känns rätt att stanna. Jag trivs otroligt bra i klubben och har gjort det sedan min första dag i GIF Sundsvall och både jag och min tjej trivs bra i staden, säger Marcus Danielsson.

Roger Franzén igen:

– Det är såklart mycket glädjande att Marcus har skrivit på för GIF Sundsvall i ytterligare två år. Det är en otroligt kompetent back som betyder mycket för vårt spel. Han är skicklig defensivt, i en mot en, i positionsspelet samt en bra huvudspelare. Offensivt så är det en bra passningsspelare och en allsvensk back av hög kvalitet, så det känns jättekul att Marcus valt att förlänga, säger han.

Mer läsning