Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det gör GIF-spelarna på semester

/

Vårsäsongen i Allsvenskan är färdigspelad och nu har GIF-spelarna semester fram till den 20:e juni.
ST-sporten har tagit reda på vad alla Giffare gör under ledigheten.

Annons

Stefan Ålander

– Vi ska åka en kort tripp till Kolmårdens djurpark med barnen. Bamses värld kommer nog att bli populär. Sedan har jag inte så mycket planerat, det blir nog lite husfix, där finns alltid något att göra.

Tommy Naurin

– Jag kommer vara pappaledig eftersom min tjej jobbar nästa vecka. Jag och dottern åker ner till familjen i Göteborg, jag hoppas jag kan spela lite golf.

Leo Englund

– Jag ska åka hem till Skellefteå. Det blir lugnt och skönt. Jag ska inte göra så mycket mer än träffa familjen och kompisar.

Lloyd Saxton

– Jag ska hälsa på min mamma i Bulgarien. Det blir vila.

Jonathan Malmberg

– Jag ska vara i Stockholm över helgen och träffa kompisar. Sedan kommer jag bara vara hemma och ta det lugnt.

Simon Helg

– Jag ska åka hem till Eskilstuna. Jag har inte så mycket planer. Det blir nog Eskilstuna och Stockholm. Jag kanske åker en weekend till London.

Johan Eklund

– Jag åker till Turkiet med familjen och solar och badar. Vi kommer hem till midsommar och firar det hemma i Falun.

Erik Granat

– Jag kommer stanna i Sundsvall. Jag kommer kanske jobba som snickare, vi skulle riva något ställe. Någon dag kanske jag åker båt om det blir bra väder.

Smajl Suljevic

– Jag ska hem till Borlänge och träffa familjen. Sedan ska jag åka till Cypern med min flickvän, där ska vi ta det lugnt och vila.

Adam Chennoufi

– Jag åker söderut till Stockholm och Göteborg. Det blir Gröna Lund och Liseberg med barnen. Sedan flyger vi upp till Umeå för att träffa föräldrarna.

Robbin Sellin

– Jag åker till Karpathos, en liten ö i Grekland. Det blir sol, bad, någon utflykt och bara rensa skallen. Sedan blir det Dalarna under midsommar.

Eric Larsson

– Jag hade biljetter till Summerburst, men nu har jag sålt iväg dem. Så det blir hem till Gävle och träffa familj och kompisar istället.

Peter Wilson

– Till att börja med tar jag studenten. Efter det blir det rehab då jag för tillfället inte kan springa. Det blir sparka vatten och köra crosstraining.

Robert Lundström

– Först och främst blir det en weekend i Stockholm med lite shopping och så. Annars har jag inget planerat, det får bli spontant i så fall. Det blir fokus på träning.

Filip Tägtström

– Jag slutar skolan, sedan bär det av till Stockholm för att fira midsommar ute i skärgården hos några familjekompisar.

Marcus Danielson

– Jag åker till Grekland med flickvännen. Sedan åker jag hem till familjen i Eskilstuna.

Jón Gudni Fjóluson

– Jag åker hem till Island för att träffa familjen. Har ingenting annat planerat. Om vi firar midsommar? Nej, där är det väl midsommar varje helg.

Dennis Olsson

– Tjejen tar studenten så jag ska fira henne. Sedan ska jag träna, spela golf och åka till Stockholm med några kompisar.

Daniel Sliper

– Jag åker till Grekland och ska bara chilla i det fina vädret.

Sebastian Rajalakso

– Jag ska till Cypern med familjen och några kompisar, ungarna lämnar vi kvar hemma.

Rúnar Már Sigurjónsson

– Efter landskampen kommer jag stanna kvar på Island, jag ska träffa familj och vänner.

Joakim Nilsson

– Först ska jag spela med U21-landslaget, sedan åker jag till Söderhamn och firar midsommar hos tjejen. Efter det blir det en liten tripp till Stockholm innan allvaret börjar igen.

Pa Dibba

– Efter landslaget ska jag åka till min familj i Brandbergen och träffa min familj, vänner och bara ta det lugnt.

Lars Gerson

– Jag åker till Ukraina och spelar med landslaget. Efter det åker jag och min tjej till Cannes där vi ska se St Tropez, Nice och Monaco på fem dagar. Sedan åker vi till Oslo och träffar kompisar och till Kongsvinger och träffar familjen innan vi åker till Sundsvall igen.

Joel Cedergren

– Jag ska till Turkiet med min familj, jag hoppas att vi ska sola och bada. Sedan hoppas jag att jag kan få bada på ett Hamam-bad, ett sådant där turkiskt bad där man ångbastu och tvagar en, man smörjs väl in i olja. Sedan kommer jag att läsa böcker och ha det trevligt med familjen.

Roger Franzén

– Jag ska hem och fira någon student sedan åker jag till Alicante i Spanien. Jag ska bara läsa böcker, springa, sola och ta det lugnt.

Mer läsning

Annons