Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Endast läkarundersökning återstår för Nilsson

/

Nu återstår endast en läkarundersökning innan Joakim Nilsson är klar för NEC Nijmegen.
Enligt uppgifter är kontraktsförslaget från den holländska klubben på 3+1 år.
Övergångssumman ska ligga på kring 3 miljoner kronor.

Annons

Under tisdagen kunde vi berätta att GIF Sundsvall NEC Nijmegen var överens om en övergångssumma för mittbacken Joakim Nilsson och att det var upp till GIF-försvararen att ta ett beslut om framtiden.

Nu har Nilsson funderat över kontraktsförslaget som den holländska klubben erbjudit och bestämt sig för att han vill testa på ett proffsäventyr.

– Jag har fått ett avtal som jag skulle kunna skriva på, om allt löser sig, säger Nilsson själv.

Han vill inte kommentera längden på kontraktsförslaget, men enligt uppgifter i holländsk media handlar det om ett kontrakt på 3+1 år. Uppgifter som ska vara korrekta.

Det som återstår nu är för Joakim Nilsson att genomgå en läkarundersökning och han väntar på klartecken från klubbarna för att genomföra den.

– Det här är en klubb som känts bra från första stund de visade intresse, men nu väntar jag på besked från klubbarna och agenten. Jag har inte skrivit på någonting ännu, säger mittbacken.

Enligt uppgifter ligger övergångssumman som den holländska klubben betalar GIF Sundsvall på kring 3 miljoner kronor. Dessutom ska det finnas en vidareförsäljningsklausul med i avtalet som man förhandlat fram.

Mer läsning

Annons