Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Han ska spela med GIF i Allsvenskan

/

En option fanns – och nu står det helt klart: Sebastian Rajalakso spelar i GIF Sundsvall även nästa säsong.

Annons

TV: Hör vad Rajalakso sa om sin framtid i GIF Sundsvall dagen efter avancemanget till Allsvenskan.

26-åringen anslöt till Giffarna under den gånga säsongen och i kontrakten fanns en option om fortsatt spel i klubben.

Och fortsatt spel blir det. Närmare bestämt i tre år till. Det är i alla fall så långt kontraktet skrivits, till och med december 2017.

– Vi är fantastiskt nöjda över Sebastians förlängning och det var ett viktigt beslut för oss, detta kommer att blir bra för klubben. Sebastian har flera spännande egenskaper som vi kommer att ha användning av i Allsvenskan och det är en spelare som kommer att fortsätta att utvecklas. Han har stor erfarenhet trots sin ålder och han vet vad det innebär att spela på den nivå vi nu kliver in i, vilket vi ser som mycket positivt och viktigt, säger GIF Sundsvalls sportchef Urban Hagblom i ett pressmeddelande.

Rajalakso själv:

– Förlängningen känns jättebra och jag ser fram emot att spela i Allsvenskan tillsammans med GIF Sundsvall och det känns som om jag kan utvecklas här och bli en bättre fotbollsspelare. Jag tror att kommande säsong kommer att bli en stor utmaning för oss, men vi har kvalitén och viljan i laget för att ta ett steg till och jag hoppas kunna hjälpa laget och klubben till allsvensktspel även år 2016.

Mer läsning

Annons