Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här är Kevin Walkers nya jobb

/

Efter nästan två månaders skadefrånvaro är Kevin Walker tillbaka i Djurgårdens trupp till måndagens match mot Gefle.
Samtidigt är Sundsvallsprofilen klar för ett nytt stort reklamprojekt.

Annons

I augusti publicerades ishockeyikonen Peter "Foppa" Forsbergs udda reklamfilm för flip-flops. Med i kampanjen finns förutom Gunde Svan och Jonas Björkman ex-Giffaren Kevin Walker. Nu står det klart att 26-åringen kommer fronta ytterligare en stor kampanj under hösten. Denna gång är det Stadiums initiativ för att få skolungdomar att idrotta mer.

– Att kunna göra roliga saker på rasterna är viktigt för att trivas i skolan. Genom att så tidigt som möjligt ge barn chansen att få prova på olika sporter och aktiviteter tror jag att man ökar chanserna till ett i grunden aktivt och harmoniskt liv, säger Kevin Walker i en kommentar enligt mediesajten resume.se.

Samtidigt som mittfältaren är flera företags ansikte utåt verkar man även vara på väg att få se honom på fotbollsplanen. Walker som tvingades bryta matchen mot Örebro den 27 juli på grund av en lårskada är efter en närmare två månader lång rehabperiod nu uttagen i truppen till kvällens match mot Gefle.

– Alla är aktuella inför matchen och även Kevin Walker är tillbaka i träning, även om han inte har kört en full träningsvecka, säger Djurgårdens tränare Pelle Olsson till klubbens hemsida.

Mer läsning

Annons