Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kevin Walker redo för spel utomlands: "Jag kommer lyssna på bud"

Kevin Walkers kontrakt med Djurgården går ut efter säsongen. För Expressen förklarar ex-giffaren att han trivs bra i Stockholmsklubben – samtidigt som utlandet lockar.
– Den chansen kommer inte komma för alltid, konstaterar Walker.

Annons

För Plus-kunder: Walker om GIF:s chanser att hålla sig kvar – och sin egen framtid: "Njuter"

Kevin Walker kan tänka sig att lämna Sverige efter säsongen.

Kevin Walker har startat 19 matcher denna säsong och varit en viktig spelare för sitt Djurgården. Men kontraktet med Stockholmsklubben går ut i höst och klubbchefen Bosse Andersson berättar att man nu är redo att inleda en förhandling med sin mittfältsmotor.

– Kevin Walker har mer information nu än tidigare. Det är klart att vi ska sätta oss ned och reda ut spelarens framtid, säger Andersson till Expressen.

Kevin Walker – som tidigare berättat att det funnits andra intressenter än Djurgården – säger sig ha ett bra läge inför förhandlingarna. Han förklarar att han hoppas att DIF kommer vara hans bästa alternativ, samtidigt som han känner sig redo att ta steget utomlands.

– Ja, absolut. Jag är 28 år gammal, den chansen kommer inte komma för alltid. Jag kommer lyssna på bud, men samtidigt så trivs jag skitbra i Djurgården. Man vet aldrig, det är en fotbollsvärld som ser ut som den gör. Nästa avtal ska gärna vara bra sportslig och ekonomiskt, och gärna på längre sikt. Det känns optimistiskt, säger han till Expressen.

Mer läsning

Annons