Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Selånger avgjorde i slutminuten

/

Selånger går fortsatt starkt i fotbollstvåan.
Mot Sollefteå klev Oliver Widahl fram i slutminuterna och ordnade tre poäng.
– Hade vi förlorat hade vi hamnat efter i toppen, nu hängde vi på, säger tränaren Jonas Westring.

Annons

Inför säsongen berättade Selångerstränaren Jonas Westring att lagets målsättning var att förnya kontraktet i division II.

Så långt har laget presterat betydligt bättre än så och efter seger med 2–1 borta mot Sollefteå hänger man med i toppen av tabellen med 13 poäng på sex matcher.

– Vi var det bättre laget i första halvlek utan att skapa några jättebra lägen, men sedan åkte vi på en kalldusch när de gjorde mål, säger tränaren Jonas Westring och fortsätter:

– I andra pumpar vi på och kvitterar, sedan avgör Oliver Widahl på en målvaktsretur i slutet.

Selånger kunde därmed vinna trots att man drabbades av två tidiga skador på Haris Camo och Faress Mohammed i första halvlek.

– Vi har en väldigt bred trupp i år och satte in Andreas Lindqvist och Christoffer Nerkman. Sedan kom Fredrik Olofsson in med kvarten kvar, och alla de tre gjorde jättebra inhopp, säger Jonas Westring.

– I dag är det vår breda trupp som avgör, fortsätter han.

Efter den starka starten kanske det är dags för Selånger att höja målsättningen?

– Klara kontraktet ska vi göra, sedan får vi se. Det var lite surt att vi torskade mot Teg, men vi höll jämna steg med dem. I övrigt har vi mest mött bottentippade lag. I juni möter vi flera topplag på rad, efter det kanske man kan se hur bra vi är, säger Jonas Westring.

Mer läsning

Annons