Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tränaren tvingades till comeback

Skador och avstängningar gjorde att Selångers tränare Jonas Vestring tvingades att hoppa in i mötet med Anundsjö.
Det hjälpte inte Selånger.

Annons

– Det var tufft och jag är rätt trött, säger Vestring som spelade hela andra halvlek.

Han var också besviken över att Selånger blev utan poäng, då man var värd minst en poäng och man hade chanser för att vinna matchen.

Spelmässigt var det annars ingen match man skriver sånger om, utan det var en tillställning med mycket kamp, slarvigt spel – och gnäll på domaren Roland Adelsson.

– Att det blev en del tjafs är domarens fel. Han måste hålla en nivå, och framför allt måste domaren och de assisterande hjälpas åt. De har headset och kan kommunicera och jag tycker att det är klantigt att de inte gör det, säger Vestring.

Båda lagen insåg också ganska snart att det gick att styra domaren och framför allt i andra halvlek var det massor av tjafs.

– Men det är domaren som bjuder in till det. Han dömde på reaktioner, även om det var lika åt båda håll.

Men mest störde sig Vestring på att Selånger inte fick med sig poäng från matchen.

– Vi ska leda med ett par mål redan under den första kvarten då vi bränner ett par fina lägen. Sedan har vi också en hel del fina kvitteringschanser, säger Jonas Vestring som saknade avstängde skyttekungen Daniel Andersson.

Ha kunde dock glädja sig åt att han hade planens bästa i Per Nyman och Oliver Vidahl, även om det inte räckte till poäng.

Mer läsning

Annons