Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kuben gick på knock direkt

Kubikenborgs IF behövde bara 28 minuter för att avgöra lördagens match mot Spöland Vännäs. Trots en seger med 4–0 så var inte lagets tränare, Tommy Lerstrand, helt nöjd.
– Vi slutar springa de där extra meterna, säger han.

Annons

Den målfyllda starten på matchen följdes av ett långsammare tempo av Kuben. Laget lyckades ändå hålla undan och säkerställa säsongens andra seger. Tommy Lerstrand hyllar lagets insats under matchens första halvlek.

– Det var en fantastisk halvlek. Utöver de fyra målen hade vi flera bra lägen och skulle lika gärna kunnat göra ett femte mål, säger han.

Lagets stora nyförvärv Ahmad Khreis stod för två mål i matchen – fyra totalt den här säsongen. Tommy Lerstrand tror ändå att det går att få ut mer av anfallaren.

– Han har haft lite problem med skador och annat. Jag vet att han kan mer och hoppas att han bara blir bättre.

Efter två raka 4–0-segrar för Kuben så är det lätt att hylla lagets anfallsspel, men Tommy Lerstrand menar på att försvaret spelat stor roll för de stora segrarna på senare tid.

– Vi har gjort många mål, men även hållit nollan i två matcher. Jesper (Svensson) i målet och backlinjen har hållit tätt på ett väldigt bra sätt. Tack vare dem har vi kunnat göra så mycket mål som vi gjort, säger han.

Efter tre omgångar står Kuben på sju poäng. Något som lagets tränare är väldigt nöjd med.

– Vi har mött två lag som tippats som topplag och lyckats få med oss fyra poäng från de matcherna. Sen är vi enligt mig mycket bättre än Spöland/Vännäs i dagens match. Så nu är det bara att trumma på och inte bli bekväma, säger Tommy Lerstrand.

Mer läsning

Annons