Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hasani och Dibba om utgående kontrakten: "Jag är inte överens med klubben"

Sedan drygt en vecka tillbaka är silly season är igång. I GIF-lägret finns fem spelare med utgående kontrakt. Två av dem är anfallarna Shpetim Hasani och Pa Dibba.

Annons

Pa Dibba, som är en av GIF Sundsvalls nyckelspelare, tillhör de spelare med utgående kontrakt.

Efter årsskiftet är flera av Giffarnas spelare fria att gå till andra klubbar om de inte förlänger de nuvarande kontrakten med GIF. Toppforwarden Pa Dibba är en av spelarna med utgående kontrakt och diskuterar ett en eventuell förlängning med GIF Sundsvall.

– Det är självklart att tankarna går år det hållet nu när kontraktet går ut. Men som det är just nu är jag inte överens med klubben, säger han.

Läs mer: Experten: "Jag skulle vilja se mer av Hasani i Giffarna"

Även Shpetim Hasanis kontrakt löper ut efter säsongen. Han har under den senaste tiden varit missnöjd med den speltid han fått i klubben.

– Det är klart att jag inte är nöjd, det vore fel att säga något annat. Men jag fokuserar på den speltid jag får och jag försöker utnyttja den till fullo, säger han.

Shpetim Hasani kom till GIF Sundsvall förra året och nu är även hans kontrakt utgående. Anfallaren har unden den senaste tiden varit missnöjd med den speltid han fått i klubben.

Läs mer: Matchhjälte för GIF senast – nu vill Shpetim Hasani ha mer speltid: "Ser mig inte som en inhoppare"

Hasani kom till GIF Sundsvall förra året. Konkurensen om anfallsplatserna i laget är hård och Hasani har startat i fem matcher under säsongen. Förra veckan öppnade transferfönstret och anfallaren är nu fri att föra dialog med andra klubbar.

– Jag för inga förhandlingar just nu. Jag kommer att fullfölja mitt kontrakt och sedan får vi se hur det går. Det är utmaning att behålla motivationen, men jag tycker att jag sköter det på ett bra sätt och det gäller att fokusera på rätt saker, säger han.

Transferfönstret stänger den 11 augusti 2016.

Läs mer: Här är kontraktsläget i Sundsvall – sju spelare har utgående avtal denna säsong

Mer läsning

Annons