Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Så satsar vi på lokalfotbollen

Fotbollssäsongen har startat.
Nu sparkar vi i gång vår satsning på lokalfotbollen i Medelpad 2015.
En av nyheterna är vår Fotbollspuls-blogg.

Annons

Division V Medelpad har premiär på onsdagen och när domarna har blåst i gång den första omgångens matcher så innebär det att alla distriktets seniorserier har kommit i gång på allvar.

Redan på tisdagen var det premiär för en av våra nysatsningar på bevakningen av den lokala fotbollen, Fotbollspuls-bloggen.

– Vi kommer att presentera nyheter, göra intervjuer, lista de hetaste snackisarna och ta er med bakom kulisserna på en del håll, säger Sundsvalls Tidnings reporter Oskar Lund som kommer att driva bloggen tillsammans med Fredrik Lindahl och Lukas Sahlin.

– Jag hoppas att det blir ett nav för alla fotbollsintresserade i distriktet och vi hoppas också att många vill tipsa oss om spännande händelser och historier under säsongen, säger Lund.

Dessutom kommer vi att ha alla målskyttar från alla matcher från herrsexan och damtrean till Premier League på vår hemsida – och vi fortsätter att göra tv-inslag med fokus på de lokala fotbollslagen och distriktets derbyn.

Förra säsongen var det första gången vi som vi direktsände matcher på ST.nu från de lokala serierna och även under 2015 kommer vi att sända någon eller några matcher.

– Vi fick mycket positiv respons på vår tv-satsning förra året och vi ser fram emot att kunna visa mer av lokalfotbollen på sajten, men det är inte bestämt när och var det kommer att ske. Med vår nya fotbollsblogg hoppas vi också på att bli ännu mer aktuella och angelägna för alla som är intresserade av den lokala fotbollen i Medelpad, säger Eric Westlund, tillförordnad sportchef.

Här hittar du Fotbollspuls-bloggen.

Mer läsning

Annons