Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Se när Sundsvallssonen gör som Cristiano Ronaldo och slänger iväg journalistens mikrofon

Cristiano Ronaldo gillade inte när en journalist dök upp och ville ställa en fråga under en promenad. Världsstjärnan tog då tag i journalistens mikrofon och slängde den i en närliggande sjö. Nu har förre GIF-spelaren Pontus Engblom gjort samma sak – men på skoj.

Annons

FOTO: Sandnes Ulf

Efter två tunga EM-matcher med Portugal mot Island och Österrike fick Cristiano Ronaldo nog av den mediala uppmärksamheten. När han tillsammans med ett par lagkamrater var ute och gick i närheten av spelarhotellet kom en reporter från den portugisiska tv-kanalen CMTV fram och ville ställa en fråga inför den kommande matchen mot Ungern.

Ronaldo svarade då med att ta reporterns mikrofon och kasta den i sjön.

Nu har en liknande incident inträffat, i Norge. I morgon söndag spelar Pontus Engblom och hans Sandnes Ulf sin sista match innan sommaruppehållet, och precis som portugiserna var laget ute och gick vid en sjö inför matchen när en reporter kom fram för att ställa en fråga.

Och med Ronaldos kast i minnet svarade den förre GIF-spelaren och Sundsvallssonen med samma mynt. Han tog helt enkelt mikrofonen från journalisten och slängde den i sjön.

Till skillnad mot för Ronaldos incident var Engbloms utbrott inte på riktigt utan allt var en parodi på ursprungshändelsen.

Mer läsning