Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

GIF-kaptenen: Hjälp oss till vinst i kväll

/

Annons
Här är en uppmaning till alla medelpadingar och fotbollsfans:
Kom till Idrottsparken i kväll och hjälp oss. Hjälp oss vinna Slaget om Norrland och visa att GIF Sundsvall ska spela i Allsvenskan även nästa år.
Det som talar mest för seger för oss i kväll är att vi spelar hemma, där vi är starka och trygga. Mycket tack vare det fina och högljudda stödet från Er i publiken. Ni är vår tolfte spelare och det kan avgöra en sådan här tätt och tuff fight, som det kommer att bli i afton.
Jag hoppas att Ni fyller Idrottsparken och visar att vi i Sundsvall står enade bakom Giffarna.

För oss i laget handlar det framförallt om en gammal, sliten klyscha: att kriga. Vi får inte och kommer heller inte att vika ner oss. Hela fotbolls-Sverige vet att GIF Sundsvall är jobbiga att möta, framförallt hemma i Idrottsparken.
Det ska Gefle få känna på. Assyriska, Örgryte och de andra som kommer hit likaså.
Just att vi har flera våra konkurrenter på hemmaplan talar väldigt mycket för oss.

Det ser väldigt bra ut på träningarna. Fartfyllt, intensivt, härlig stämning och väldigt taggat. En som är extra het och i ropet just nu är Fredrik Sundfors. Nollan senast mot Kalmar har stärkt honom och ska jag lägga pengarna på någon matchvinnare i kväll så blir det Sundfors.
Han har rutinen och förmågan att vara bäst när det gäller.
Sedan har vi något, eller rättare sagt någon, som Gefle inte har. Vi har en forward som är oläst och som kan bli en obehaglig överraskning för våra norrländska motståndare. Tänker förstås på Ali Gerba, vårt kanadensiska nytillskott.
Han är vår joker i leken i kväll och vi hoppas vaska fram honom till att bli vårt hjärter ess. Sedan finns killar som Mikael Dahlberg och Andreas Hermansson som lurar i vassen. Om inte annat får man väl själv chocka alla och stänka dit avgörandet ...

Måste säga att jag är riktigt imponerad av Gefles säsong hittills. De spelar verkligen efter sina resurser och är väldigt organiserade. I bortamatchen så åkte vi dit på ett riktigt skitmål och det är sådant som inte får hända, men som hänt för många gånger i år.
Vi ska få flytet och vi ska ta ledningen med ett par mål. Vi ska inte ge Gefle en chans att komma in i matchen.
Sedan så har vi Er. Vår fantastiska publik som vi hoppas ska bära oss till seger i Slaget om Norrland.
Vi ska göra skäl för namnet Norr-landslaget. Vi är stora och starka giffare.

Mer läsning

Annons