Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

GIF Sundsvall tillbaka i Allsvenskan 2007

Superettan nästa år. Men GIF Sundsvall har målet klart. Föreningen ska vara tillbaka i allsvenskan redan 2007. Nu ska tränaren rekryteras.

Annons
Bevikelsen just nu är stor bland GIF Sundsvalls medlemmar, supportrar och sponsorer.
Vi kan konstatera att vi har misslyckats. Vi hade helt andra förväntningar när vi gick in i den här säsongen. GIF Sundsvall skulle i ett första steg bli ett stabilt mittenlag i allsvenskan. Nu blir det Superettan. Men vi ska vara tillbaka i allsvenskan redan 2007, säger klubbdirektör Urban Hagblom.
GIF Sundsvall har en bra kontraktssituation med spelarna i A-lagstruppen. Det skapar goda förutsättningar för nästa säsong. Föreningen har en av landets mest utvecklingsbara trupper med flera U 21-landslagsspelare och yngre talanger, som utvecklas vidare nästa säsong.
Ekonomin ser bra ut. Budgeten är i balans. Även om intäkterna minskar nästa säsong är budgeten bland de starkaste bland lagen i Superettan. Det gör att vi styrelsen vågar sätta ett tufft mål för nästa säsong, säger ordföranden Carl-Göran Andersson.
Styrelsens och klubbdirektörens viktigaste uppgift blir nu att inom de närmaste veckorna rekrytera en ny tränare. En tränare, som delar GIF Sundsvalls mål. Där finns nuvarande tränaren Anders Högman, som ett bland flera intressanta namn.

Mer läsning

Annons