Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hela läktaren för sig själv

/
  • Från Hisingen i Göteborg till Idrottsparken i Sundsvall. Den måndagskvällen ångrade inte matchens ende synlige Häckensupporter.

Med en hel läktarsektion för sig själv är det lätt att förstå att BK Häckens nordligaste – och mest hängivne – supporter gärna kommer tillbaka nästa år...

Annons
Knappt någon av de drygt 5.000 åskådarna som såg Giffarnas möte med Göteborgslaget Häcken i måndags kunde undgå att se och fascineras av \"getingarnas\" avdelade läktarsektion på västra kortsidan.
Där satt en (!) mer färgstark än röststark supporter.
Som resultatet 03, med Häckenögon, till trots trivdes i den norrländska fotbollshuvudstaden.
På Giffarnas gästbok (www.gifsundsvall.se) levererades i går rena hyllningen till staden Sundsvall, dess publik och fotbollslag.
\" Vill gärna passa på att tacka Sundsvallspubliken för en härlig inramning. Förvisso åkte vi på stryk med 30, vilket kanske blev lite mer än vad matchen speglade, men det hela var dock en härlig tillställning. Jag hade 200 sittplatser för mig själv där borta på \"borta-läktaren\", men många trevliga Patroner, funktionärer och publik var mycket trevliga vilket gjorde att jag inte kände mig fullt så ensam. Tack ska ni ha! Jag hoppas att jag kan åka till Sundsvall även nästa år för att betrakta en ny duell lagen emellan och då med en annan utgång av resultatet...
GIF Sundsvall kommer att klara en Allsvensk plats! Jag håller i alla fall på GIF i botten.\" meddelades det från signaturen Häckensupportern.

Mer läsning

Annons