Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Heta spelare för GIF?

Fönstret öppnar på vid gavel och det är tombola i fotbollssverige. GIF Sundsvall söker förstärkningar inför höstsäsongen.
ST-sport har listat namnen.
Från hetast till svalast.

Annons
Tomas Ohlsson, Malmö FF:
Central spelfördelare som får svårt att ta sig in i MFF:s startelva sedan Portugalproffset Anders Andersson återvänt till Malmö.
Kari Arkivuo, FC Lahti, Finland:
22-årig anfallare och U21-landslagsman som gjorde fem mål på 26 matcher förra säsongen. Och som Giffarna spanat in på plats i Finland En spelare på tillväxt.
Andreas Yngvesson, Malmö FF:
Förre giffaren verkar inte ingå i MFF:s framtida satsning och har börjat de flesta av årets matcher på bänken. Kan konkurrera både som yttermittfältare och som forward.
Daniel Sjölund, Djurgården:
Högt på klubbens önskelista. Kantspelare som GIF varit ute efter. Skulle besöka Sundsvall men Stockholmsklubben kovände och vill ha honom kvar.
Martin Ulander, Ålborg, Danmark:
Kantspelare i danska Ålborg som kan användas både som back och yttermittfältare. Klubben har ekonomiska bekymmer och kan vara intresserade av att sälja. Jagas av IFK Göteborg och Landskrona.
Pär Cederqvist, Öster.
Misslyckades i Djurgården. Utlånad till Åtvidaberg, hamnade i Öster. Nickstark forward som är en av de viktigaste spelarna i superettanlaget.


Mer läsning

Annons