Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inga nya besked om nigerianerna

Snö, is och kyla är inga optimala förhållanden för unga testspelare från Nigeria. — Därför hoppas jag att Michael Adeyinka kan följa med oss på träningslägret till Cypern nästa vecka — och att David Salomon också ansluter, säger GIF-tränaren Jan Halvor Halvorsen.

Annons
Halvorsen tycker att Adeyinka blandat och gett under veckorna i Sundsvall.
De tekniska färdigheterna är stora och visst har killen kvaliteter som känns intressanta, men väderförhållandena har hämmat honom och det vore optimalt att få se honom på bättre planer i sol och värme, säger GIF-tränaren, som dock inte ensam kan fatta detta beslut.
Det handlar om vad Michael Adeyinka själv vill, vad hans agent råder honom till och sist men inte minst, om Giffarna har ekonomiska möjligheter att ro Nigeria-affärerna i hamn.
Affärer, alltså. För fortfarande hoppas GIF Sundsvall att också vinna dragkampen om David Salomon, vars landslagsuppdrag för Nigeria slutfördes i helgen.
Jag väntar besked från agenten under tisdagonsdag och det är bara att hålla tummarna för att vi fortfarande är ett alternativ. Som jag tidigare berättat finns fler klubbar med i bilden, bland annat franska toppklubben Monaco, säger Jan Halvor Halvorsen.
Och ekonomiskt jobbar GIF-ledningen just nu för högtryck för att finna lösningar utanför den lagda budgeten.
Några siffror vill inte Jan Halvor Halvorsen kännas vid, men ST-sport erfar att det rör sig om cirka två miljoner vardera för Adeyinka och Salomon.

Mer läsning

Annons