Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Magnusson söker nytt — och tränar med GIF

/

Han har varit nära kontrakt med klubbar i både Tyskland, Norge och Ryssland. Men fortfarande lirar förre Trelleborgsbacken Thomas Magnusson division II-fotboll med Höllviken. — Mitt mål är fortfarande att spela elitfotboll, säger Magnusson, som den här veckan tränar med Giffarna.

Annons
Men eftersom han inte hört något konkret från Sundsvallsledningens sida handlar gästspelet enbart om ett sätt att försöka hålla formen uppe, när han ändå är här.
Och det är han, litet då och då. Därför tränade han också med IFK under en period i vintras.
Min flickvän jobbar ju här i stan och under vårt uppehåll vill jag förstås vara med henne så mycket som möjligt. Jag hörde mig för om jag fick vara med och träna med Giffarna den här gången, men mer än så är det inte, försäkrar 27-åringen, som fanns med i A-landslagstruppen som mittback under inomhuskamperna mot Färöarna och ? 2001.
Moderklubb är Landskrona BoIS, men klubben han förknippats mest med är Trelleborgs FF.
Det är ju där jag spelat längst och mest, förklarar Magnusson.
Om nu Giffarna vaknar och vill diskutera kontraktsskrivande i sommar, vad säger du då?
Att jag är intresserad. Under halvåret i Höllviken har jag dock kommit underfund med att det finns annat i livet än fotboll, men ett tyck till på elitnivå hoppas jag hinna med. Annars kan jag flytta hit till stan ändå och bara spela på lägre nivå.

Mer läsning

Annons