Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Norberg beredd flytta hem

Tre mål och gott om speltid med Boden i Superettan. Men Allsvenskan och Sundsvall lockar fortfarande. — Vi har en bra kontakt, Giffarna och jag, så med tanke på läget i klubben just nu är det väl inte otroligt att jag kommer tillbaka. Man vill ju alltid spela på så hög nivå som möjligt, säger Fredrik Norberg.

Annons
Den 22-årige norrhälsingen lånades i våras ut till Boden och har där gjort något av succé.
Därför har samtalen med Giffarna varit allt tätare och så sent som den gångna helgen hade GIF-tränaren Jan Halvor Halvorsen ett ingående snack med den löpstarke mittfältaren.
Det blev klockrent när jag fick chansen att komma hit till Boden. Jag känner ett stort fortroende från ledningen och lagkompisarna och det gör att det ändå ska kännas som om jag är prioriterad av Giffarna ifall de nu vill ha mig tillbaka.
Att flytta \"hem\" och fortsätta sitta på bänken skulle ju vara rätt meningslöst, resonerar Norberg.
Giffarnas klubbchef Urban Hagblom bekräftar att samarbetsavtalet med Boden kan komma att utnyttjas i fallet Norberg redan i sommar:
Men båda parter ska känna att det vi gör är rätt. Vi har en lista med aktuella namn när vi nu vill förstärka truppen och \"Fredde\" är naturligtvis i allra högsta grad med på den listan.

Mer läsning

Annons