Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Norberg testar i Boden

I morgon flyger GIF Sundsvall till Cypern.
22-årige mittfältaren Fredrik Norberg flög åt andra hållet i går.
Till Boden, för att träna och matcha sig till en plats i Superettanlaget från Norrbotten.

Annons
Klart man hade velat följa med på lägret till Cypern. Det är ju alltid skönt med lite värme, säger Fredrik och fortsätter:
Men det viktigaste för min del är att ta chansen till bästa möjliga utveckling, och jag behöver helt klart regelbundet matchande på så hög nivå som möjligt. Jag har ju tillhört Giffarnas A-trupp i mer än tre år utan att ha kunnat ta en riktigt ordinarie tröja...
GIF-ledningen ser fortfarande Strömsbruksprodukten som en potentiell allsvensk spelare. På sikt.
Vi skrev ett korttidskontrakt med "Fredde" i år och när det nu går ut vill vi medverka till att han får möjligheter att fortsätta på elitnivå. När det gäller Boden har vi haft kontakt en tid och nu vill dom tittat närmare på honom under en vecka, något som vi ser enbart positivt på, säger Giffarnas klubbchef, Urban Hagblom.
Det lär finnas andra intressenter med i bilden, men Bodens BK har "första tjing".
Jag tycker det känns spännande och hoppas på en lösning om Boden tror på mig, säger Fredrik Norberg själv, som i går lunchade med tränaren Pär Millqvist innan det blev ett första träningspass på eftermiddagen.
Det är också meningen att GIF-talangen ska följa med norrbottningarna till Stockholm i morgon, då laget möter Djurgården i en träningsmatch.

Mer läsning

Annons