Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Öyvind och Lunkan kan få Halvorsen som tränare igen

De tidigare GIF-spelarna Öyvind Svenning och Fredric Lundqvist kan få en gammal bekant som tränare nästa år. Jan Halvor Halvorsen drömmer nämligen om att få ta över Viking Stavanger. - Det skulle vara kul att få pröva på en klubb som har lite andra möjligheter, säger han till norska Nettavisen.

Annons
Viking Stavanger, som i sommar köpt både Öyvind Svenning och Fredric Lundqvist från GIF Sundsvall, kommer att byta tränare nästa år.
Roy Hodgson ska bli förbundskapten i Finland och nu spekuleras det för fullt i Norge om vem som ska ta över tränarsysslan i klubben.
Jan Halvor Halvorsen är en av de som nämns.
I går lämnade han uppdraget som tränare för GIF Sundsvall och han gör ingen hemlighet av att han skulle vara intresserad av att ta uppdraget.
- Nu har jag varit i många klubbar med små resurser där man har sålt spelare i stället för att förstärka. Det skulle vara kul att få testa sig i en klubb med lite andra möjligheter, säger han till Nettavisen.
Om det blir Viking för Halvorsen återstår att se, men misslyckandet i GIF Sundsvall tycks åtminstone inte ha avskräckt honom från att fortsätta inom tränaryrket.
- Jag fortsätter nog som fotbollstränare. Och allra helst i en toppklubb, självklart, säger han.

Mer läsning

Annons