Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tredje matchen efter säsongsuppehållet för Giffarnas U21 - slutade mållöst för båda lagen

GIF U21 stod mot Örebro på bortaplan, men det blev inte en speciellt händelserik match då den slutade 0–0. "Spelmässigt gör vi en ganska bra match", säger tränaren Mikael Bengtsson.

Annons

Erik Granat var en av spelarna från A-laget som deltog under matchen

Tredje matchen efter säsongsuppehållet väntade för GIF U21 under tisdagen mot Örebro. Det blev inget mål från något av lagen.

– Vi gjorde enkla slarvfel och vi skapade helt enkelt inte jätteheta situationer, säger Mikael Bengtsson.

Under matchen fanns flera spelare från A-laget med. Bland annat Erik Granat som stod för ett mål i matchen mot Djurgården. Bengtsson berömmer Granats spel.

– Han är en riktigt bra spelare, det är just det sättet som han spelar fotboll på. Jag upplever inte att spelarna som var med i mötet mot Djurgården var slitna, säger han.

I andra halvlek fick hemmalaget ett bättre bollinnehav men de saknade fortfarande målchanserna. Trots ett ökat bollinnehav slutade det mållöst. Örebro kunde heller inte svara med något tillbaka.

– Det är en match som vi ska vinna, men vi får inte riktigt till det mot deras mål. Vi skulle behövt ha högre hastighet i vårt spel för att få fram lite hetare situationer, säger Mikael Bengtsson.

Just nu ligger Giffarna på en fjärde plats i tabellen och Örebro nästsist. Nästa match spelar Sundsvallslaget på bortaplan mot Gefle IF.

Örebro – GIF Sundsvall 0-0 (0-0)

Domare: Kalle Jansson

Mer läsning

Annons