Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Wiskanspelaren bröt benet tre minuter in i matchen: "Var lite halvkaos"

Serieledaren mötte bottenlaget.En hård fysisk match – som inleddes med ett brutet ben för hemmabacken Martin Sundberg.

Annons

Det blev en minst sagt händelserik inledning när Wiskans IF tog emot Ljustorp på måndagskvällen.

Tre minuter in i matchen bröt backen Martin Sundberg benet i en duell med en ur motsåndarlaget.

– Det var lite halvkaos, säger tränaren Martin Carlsson.

Martin Sanberg, som främst är ordförande i Wiskans IF, och då och då även hoppar in och spelar i laget, fick sig en rejäl smäll i början av matchen.

– Jag såg inte riktigt vad som hände, men det var en 50/50-duell. Han kastade sig efter bollen och sen om det var ben mot ben eller fot mot ben, som orsakade benbrottet vet jag inte, säger Martin Carlsson och fortsätter:

– Men det slutade ju lite halvtragiskt, kan man lugnt säga.

Wiskans IF har haft det lite tunnt med spelare och därför blev Martin Sundberg tvungen att hoppa in i laget, trotts att han inte tränat särskilt mycket.

– Han är ju ordförande i föreningen, men har spelet en hel del tidigare. På senare tid har han haft problem med knän och fötter, så han har inte spelat så mycket, men hoppat in lite grann, det gjorde han förra matchen också, säger Martin Carlsson.

Vet du hur det är med honom nu?

– Han har opererat sig och gipsat benet. Jag vet inte om han är kvar på sjukhuset, men han verkade må okej utifrån förutsättningarna, säger Martin Carlsson.

Wiskans IF har i och med förlusten mot Ljustorp förlorat samtliga tre matcherna hittills under säsongen och ligger sist i tabellen. Detta medan Ljustorp leder division VI med sju poäng med två vinster och en oavgjord.

Mer läsning

Annons