Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fotbollspuls: Dibba kritiseras för utspelet mot Patronerna

Artikel 1 av 1
Fotbollspuls
Visa alla artiklar

Fredag betyder fotboll – som i Fotbollspuls! Här snackar vi Gefle, GIF Sundsvall och ÖFK och så klart lite övrig allsvensk fotboll. I denna veckas avsnitt gästar sportjournalisten Gusten Dahlin och i vanlig ordning är det Adam Johansson och Elena Lövholm som rattar programmet.

Kommer Gefle att klara sig kvar i allsvenskan? Hur betedde sig egentligen Pa Dibba i måndags? Och hur kommer attacken i matchen mellan J Södra och ÖFK och efterspelet att påverka regelverket i framtiden? Det och mycket mer diskuteras i den här veckans Fotbollspuls.

Snabbguide till programmet:

> 02:45 Fotbollspulsgänget diskuterar matchen mellan Jönköpings Södra och Östersunds FK där en 17-åring sprang in på planen och attackerade målvakten Aly Keita. "Man landar alltid i att det är något som inte stämmer med regelverket när sådant här händer. Det blir ett jävla problem", säger Elena Lövholm. "Jag hoppas att det här är spelrelaterat. Jag tycker supportrar som stor grupp har fått ta tillräckligt mycket skit och bära tillräckligt många hundhuvuden för enskilda individers idioti", säger Gusten Dahlin.

> 21.17 Pa Dibba dök upp i en Hammarbytröja på måndagen och sågade Patronerna som buade ut honom under matchen. Vem har rätt och vem har fel i soppan? "Det är helt sjukt onödigt gjort av Dibba att göra det utspelet", säger Elena Lövholm. "Hela relationen raseras", fortsätter hon. "De var överens om att inte starta med Dibba", säger Gusten Dahlin.

> 35. 21 Vi snackar eventuell streckstrid. Vad kommer hända med Gefle IF? Kommer de göra en "Scudetto" eller får de se sitt allsvenska kontrakt gå upp i rök till nästa säsong?Fotbollspulsgänget hyllar formationen efter matchen kryss-matchen mot Peking: "Då blir det så kul med fotboll igen", säger Lövholm men är osäker på om det räcker med feeling och blir motsagd av Dahlin: "Jag ömmar för Gefle, men ska Gefle lösa en kvalplats måste de vinna".