Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Framgångar för Altira i DM

Annons

I helgen avgjordes Mittnorrlands Distriktsmästerskap i bugg och rock´n´rolldanser i Hudiksvall. Från Örnsköldsvik i norr till Gävle i söder. Dagen inleddes först med en R-tävling som är inkörsporten till tävlingsdansandet. Bugg, dubbelbugg, boogie-woogie, lindy hop och west coast swing representerades. I vuxenklassen dansade Altiras par final. Magnus Wedin och Nina Hammarberg vann och Jonathan Rönnback och Erica Rydin kom 7a.

Dansklubben Altira dominerade i distriktsmästerskapet. I klassen bugg vuxen kom Jimmy Mattbäck och Erica Kristiansen på andra plats och Daniel Neuman och Emelie Gulliksson på tredje plats.

I bugg 35+ stod Altira på prispallen. Mats Bengtsson och Anna Frelin tog guld, Kicki och Roger Sundin silver och Thomas Schultz och Karolina Tornberg brons. Mikael Tornberg och Helén Brunnström kom på femte plats.