Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Framtidens IBK övertygar

IBK Sundsvalls P 16-lag, spelare födda -99 och senare, tog sig i helgen vidare till regionslutspel i USM i innebandy efter att ha vunnit gruppspelet i Örnsköldsvik. Där slog laget ut länsrivalerna Örnsköldsvik IBK och skickliga IBK Dalen som fjol var framme i kvartsfinal av inofficiella SM i kullen.

Lagkaptenen Måns Höglin, Simon Sparby och William Björk nämns som tre av IBK Sundsvalls mest framträdande spelare under kvalet tillsammans med målvakten Leo Hagström.

I januari väntar regionslutspel uppe i Umeå tillsammans med Gävle GIK, IK Sirius, Västerås Ungdom, Umeå City och KAIS Mora.

Tränaren Johan Nordell:

– Vi har ett jättebra lag, helt klart i klass med det lag som tog sig till SM-final förra året i P 16. Det kommer att vara stenhård konkurrens i regionslutspelet och små marginaler som avgör men chansen att vi har ett sundsvallslag på innebandyfesten i mars i år igen finns där.