Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Från en blivande Ådalenbo och världsmedborgare

För en del föräldrar är jag redan en verklighet – jag finns där inne i värmen hos min blivande mamma. För många, många andra är jag än så länge bara en dröm. Oavsett vad jag just nu är, verklighet eller dröm, så vill jag att mina blivande föräldrar ska känna trygghet tills och jag kommer ut i livet.

Läs också: Det räcker med en akutklinik

En trygghet som innebär att ha kompetent personal som finns nära med oss hela vägen och tillsammans med oss följer med på denna fantastiska resa. Jag vill att mina föräldrar ska känna och veta att den dag det är dags för mig att göra entré så får de göra resan till BB på ett säkert och tryggt sätt och att de möts av engagerad och kunnig personal när vi kommer fram.

Läs också: Gör Sollefteå sjukhus till Norrlands första digitala sjukhus

Jag vill bli född på BB i Sollefteå i Ådalen! Varför vill jag det – jo, mina föräldrar bor i Ådalen och vill vara kvar här. Här finns mina mor- och farföräldrar och andra nära släktingar. Här finns ett BB som uppmärksammats för sin goda vård. Här finns allt som vi önskar och behöver. Låt detta fortsätta vara verklighet!

G. Jacobsson

Läs också: Vem beslutar om vården?

Läs också: Länsklinikchefen om akuta kirurgins framtid i Sollefteå: "Beskedet kommer alldeles strax"

Läs också: Efter stängningen av akutkirurgin – extrainsatta ambulanser kostar miljoner för landstinget

Läs också: Sjukt många resor för svårt skadade Rolf

Läs också: AT-läkare riskerar att förlora praktikplats i Sollefteå: Det finns ingen reservplan

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel