Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fyllefest i norr krävde stor polisinsats: "Vi var där fyra-fem gånger"

Under natten till långfredagen fick polisen rycka ut flera gånger till ett grannskap i Nyhamn i Bjärtrå, Ångermanland, där det var "fyllefest".

Polisen har fått åka skytteltrafik till ett område i Nyhamn i Bjärtrå under natten. Inom loppet av tre timmar fick polisen rycka ut fyra-fem gånger. Första larmet kom vid 23.30-tiden på torsdagskvällen, då en kvinna hade blivit misshandlad av sin man när hon kom hem i sällskap med en annan man.

– Det var väldigt hög berusningsgrad på alla inblandade. Kvinnan har uppgett att hon har blivit knuffad av sin make och att hon hade ont i ett revben, säger Tommy Nygren, vakthavande befäl vid polisen.

Läs också: Häktade för människorov, grov våldtäkt och misshandel

Polispatrullen skjutsade kvinnan till Sollefteå sjukhus.

Senare hade två män sökt sig tillbaka till mannens bostad och tagit sig in genom att slå in en ruta. Det blev ytterligare bråk, och polisen fick komma tillbaka till platsen. En av männen fick föras till sjukhus på grund av skador som uppkom i samband med att han slog in rutan.

Läs också: Kvinna slog glas i huvudet på ordningsvakt

Totalt blev det en handfull besök i grannskapet för polisen under natten.

– Det är en fyllfest utan dess like, det är på flera adresser i närheten av varandra, säger Tommy Nygren.

Polisen upprättade sedan anmälan om misshandel, skadegörelse och hemfridsbrott.

Alla inblandade hördes under dagen men ingen anhölls.