Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fyra viltolyckor under fredagsmorgonen – rådjur eftersöks av jägare

Under en drygt timme på fredagsmorgonen inträffade fyra viltolyckor i Västernorrland. Ingen person skadades, men i majoriteten av fallen slutade olyckorna med att djuret dött, meddelar polisen.

Under fredagsmorgonen råkade fyra bilister ur för viltolyckor.

Den första olyckan inträffade vid 06.15 på riksväg 86 mellan Östloning och Bäck, strax nordväst om Indal, där en personbil körde på ett rådjur. Bilen ska ha fått plåtskador men inga personer skadades av olyckan. Djuret dog i samband med kollisionen.

Nästa olycka inträffade på Norra Fagerviksvägen i Timrå vid 06.40. Även där fick en personbil mindre skador men inga personer skadades. Djuret dog i samband med kollisionen.

Den tredje olyckan för fredagsmorgonen inträffade på Fröland i Härnösand vid 06.50. Inte heller i denna olycka skadades någon person. Djuret dog i samband med kollisionen.

Vid samma tid inträffade en fjärde viltolycka i Gåltjärn utanför Sundsvall där en personbil krockade med ett rådjur. Rådjuret överlevde och sprang från platsen. Eftersöksjägare har skickats.

FLER NYHETER:

Polishunden Jebas Yatzy har somnat in – räddade många liv och älskade sitt jobb

För Plus-kunder: Hans och Katarina från Ö-vik hamnade mitt i kulregnet i Las Vegas: "Vi sprang för våra liv"

11-årig Sundsvallstjej vädjar om höjda polislöner i brev till Stefan Löfven – här är hans svar

För Plus-kunder: Liam har släppt självhatet – den tidigare Idol-deltagaren har kommit långt i sin könskorrigering