Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gästernas betyg: Sundsvallshotell bland landets bästa

I Tripadvisors Travellers Choices ranking av hotellen i Sverige rankades Clarion Collection Hotel Grand i Sundsvall som landets 17 bästa.
– Det är kul då det är så äkta, det baserar sig verkligen på vad gästerna tycker, säger Anna Borggren, general manager för Hotel Grand i Sundsvall.

Annons

Listan baserar sig på gäster som lämnat omdömen om sitt boende via sajten Tripadvisor.

– Det här blir viktigare och viktigare. Ska man ut och resa så kollar många där när de väljer hotell, säger Anna Borggren

Paradgrenen för Hotell grand är service och bemötande, i den grenen kvalar man in på en tiondeplats i landet.

– Det är jättekul. Alla våra medarbetare är viktiga i bemötandet av våra gäster, säger Anna Bogren.

I listan återfinns många av landets störta hotell, där förhållandevis lilla Hotell Grand med sina 122 rum ändå tar sig in.

– Det är väldigt kul, med på listan är ju även de stora drakarna, säger Anna Borggren

Vad är det som gör att ni kommer med?…

– Jag tror det är vår personal, folk brukar säga att det verkar som att personalen trivs här. Det tror jag är viktigt för ett bra bemötande, säger Anna Borggren.

Tre hotell i Norrland är med på topp 25-listan. Stora hotellet i Umeå är 9:a och Clarion Hotel Winn i Gävle ligger på 14:e plats.

Läs även: Grand Hotell tar plats på bastutoppen

■■ Följ nyhetsflödet och få pushnotiser om viktiga händelser från ditt närområde. Ladda ner Sundsvall Tidnings nya app här, till Iphone eller till Android!