Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

GIF-målskytten efter 1–1 i träningsmatchen: "Känns inte okej"

Robbin Sellin såg ut att bli matchhjälte för GIF Sundsvall.
Då kvitterade Dalkurd med matchens sista spark.
– Det känns surt, det känns inte som att de har några chanser, säger Sellin.

Annons

Med tio minuter kvar att spela av träningsmatchen mot Dalkurd skickade Robbin Sellin in ledningsmålet för GIF Sundsvall och många trodde att det skulle bli segermålet i Nordichallen.

Tio minuter senare hade Dalkurd kvitterat på matchens sista spark och GIF fick nöja sig med oavgjort.

– Det hade känts okej om vi vunnit med 1–0, men nu känns det inte så okej, säger Sellin.

Sellins mål med tio minuter kvar kom efter att GIF sågat sig fram längs vänsterkanten innan Sellin kunde skicka in bollen från elva meter.

– Det var bra spel hela vägen och jag försökte ligga på insidan av backen. Och det var ett bra inspel av Lars (Gerson) så det var skönt att en gick in, säger Sellin.

Läs mer: Sundsvall spelade oavgjort efter kvittering med matchens sista spark

Där och då såg GIF ut att gå mot seger.

Men så kom djupledsbollen mot Leonard Pllana när matchuret tickat in på tilläggstid. Pllana hann före GIF-backen Eric Larsson och från snäv vinkel hittade han en lucka mellan benen på Tommy Naurin.

1–1 var ett faktum och GIF hann inte ens med en avspark innan domaren blåste av matchen.

– Det känns surt, det känns inte som att de har några chanser. Jag tror inte Tommy behövde göra något spektakulärt heller. Men jag vet inte, jag tycker inte att vi kommer upp i någon nivå när det kommer till att hålla i bollen. Vi har lite svårt att etablera spel på dem, säger Sellin.

– Samtidigt var det en bra defensiv insats, det är väl bara den där sista grejen som är en liten fadäs.

Matchen mot Dalkurd var Giffarnas fjärde träningsmatch. Fyra matcher som slutat med tre segrar och ett kryss.

Sex mål framåt och bara två insläppta mål, varav ett på straff, ligger bakom resultaten.

– Det är som det brukar vara, vi blandar och ger lite. Men det känns ändå som att vi har någonting på gång, säger Sellin och fortsätter:

– Det är lite svårrullat på den här mattan jämfört med i Grimsta där det var lite fuktigt men det känns som att vi har gjort bra defensiva matcher och inte släppt till så mycket chanser. Men vi har lite att jobba på i offensiven.

MISSA INTE: Håll koll på ditt favoritlag i mobilen – få pushnotiser när vi skriver om Timrå IK, GIF Sundsvall eller Sundsvall Hockey. Ladda ner ST:s nya app till Iphone eller Android.