Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

GIF-profilen i träning med norskt lag

Daniel Sliper kan vara aktuell för flytt till Norge och Levanger.

Enligt Trønder-Avisa är GIF Sundsvall-spelaren på väg till Norge för att träna med det norska laget.

Annons

Sliper, som spelat i GIF-Sundsvall sedan 2009 är just nu på väg till Norge för att träna med det norska laget Levanger, som spelar i den näst högsta serien. Lagets sportchef Andreas Holmberg bekräftar för Trønder-Avisa att mittfältaren är intressant.

– Just nu har vi en bra centrallinje men vi vill ha in kantspelare i laget. Daniel kommer till Levanger nästa måndag först och främst för att bekanta sig med laget och byn och Han kommer att träna med oss till och med onsdag, säger han.

Det är sedan tidigare klart att Sliper, som spelat sju säsonger med GIF-Sundsvall men vars kontrakt har gått ut, inte kommer att förlänga med klubben.

– De kunde inte erbjuda mig ett kontrakt nu, och då är det inte aktuellt. Jag kan inte vänta, och det är rätt skönt för nu kan både GIF och jag gå vidare, har Sliper tidigare sagt till Sundsvalls Tidning.

Läs mer: Skyttekungen som GIF Sundsvall jagar