Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

GIF Sundsvall-profilen förnekar inte övergångsuppgifterna - kan vara klar för Hammarby "Det kommer ut sen"

Förhandlingarna mellan Hammarby och GIF Sundsvall fortgår. Pa Dibba kan därmed ha spelat sin sista match för Giffarna. "Jag har fortfarande inga kommentarer, inte förrän det är klart", säger han.

Hammarby vill värva GIF-anfallaren Pa Dibba. Förhandlingarna pågår mellan klubbarna. När Hammarby kommer med ett marknadsmässigt erbjudande kommer det att bli en affär, enligt sportchefen Urban Hagblom.

– Det är många tankar i huvudet just nu, jag har inte så mycket att säga till om det är mellan klubbarna, säger Pa Dibba.

Matchen mot Norrköping kan ha varit hans sista för GIF. Om Pa Dibba kommer att finnas med i startelvan i mötet mot Östersund är fortfarande något som är oklart. Men han förnekar inte övergångsuppgifterna.

– Det kommer ut sen, säger han.

Pa Dibba har spelat i GIF Sundsvall sedan 2011. Men anfallaren har även ett förflutet i just Hammarby, men då som ungdomsspelare. Men uppgifterna gällande att han kan vara på väg tillbaka till klubben och att han ska ha tränat med den, är något som han är förtegen om.

– Jag har inga kommentarer förrän det är klart, säger Pa Dibba.