Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

GIF Sundsvall visar form – besegrade Gefle IF med 3–2

GIF Sundsvall besegrade Gefle IF i träningsmatchen på Norrporten Arena.

Liverapporten: Så var matchen – minut för minut

Det började långsamt från båda håll. Och inget av lagen skapade särskilt mycket. Men drygt halvvägs in i första halvleken tog Gefle IF ledningen genom ett mål av Johan Oremo, där GIF Sundsvalls försvar inte var med över huvud taget.

I slutet av första halvleken vände Sundsvall däremot på spelet och skapat en del, men där Gefles försvar och målvakt var starka.

I början av andra halvleken fick Sundsvall utdelning. Två mål på mindre än tio minuter gav GIF Sundsvall ledningen i matchen och när Stefan Silva byttes in kom ytterligare ett mål.

Det var Robbin Sellin som passade snyggt till Silva som stod mitt framför mål. En liten tå-touch räckte och 3–1 var ett faktum.

I slutminutrarna kunde dock Gefle IF reducera genom ett mål av Johan Bertilsson, efter ett stökigt spel i Giffarnas målområde.