Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

GIF Sundsvalls lagkapten efter förlusten: "En riktig käftsmäll"

Baklängesmål redan efter en dryg minut. Innan matchen mot IFK Göteborg var över hade Tommy Naurin släppt in ytterligare tre mål. "Vi accepterade en förlust lite för tidigt, och det svider", säger Naurin.

GIF Sundsvall hade förhoppningar om att lugga IFK Göteborg på poäng i den allsvenska omstarten. Förhoppningar som tidigt grusades på Gamla Ullevi. Redan efter en dryg minut kunde Gustav Engvall ge hemmalaget ledningen efter en snabb omställning.

Sedan var det till stora delar IFK Göteborg som kontrollerade matchen. Innan den första halvleken var över hade Emil Salomonsson gjort 2–0 innan Pa Dibba kunde reducera.

– Jag tror att det här är ganska lätt att analysera egentligen med tanke på hur den första kvarten såg ut. Vi fick jobba oerhört mycket i försvarsspelet och fick inte bort bollarna och de kunde fortsätta att skölja över oss, säger Naurin.

LÄS MER: GIF Sundsvalls sportchef om spelartypen de vill förstärka med: "Söka så komplett som det går"

Pa Dibbas sena reducering tände ett litet hopp hos GIF-spelarna och Naurin tyckte att det kändes som att de fått en andra chans inför den andra halvleken, men det blev aldrig riktigt spännande igen.

Mikael Boman skickade in 3–1 innan Tom Pettersson fastställde slutresultatet på tilläggstid.

– Jag tycker att energin tryter lite. Vi tappar mycket boll i första halvleken och sedan kommer det i slutet av andra också. Vi jobbar inte så hårt som vi vill när matchen står och väger, säger Naurin och fortsätter:

– Vi accepterade en förlust lite för tidigt, och det svider, för jag tycker att vi är ett bra karaktärslag. Men inte i dag.

TV: Se höjdpunkterna från matchen

Nu hoppas han på betydligt bättre inställning på lördag när Helsingborg kommer på besök på Norrporten Arena.

– För mig tycker jag att det handlar om vad som händer innanför bröstkorgen, jag tycker att det saknas några procent där. Vi kommer vara mer rakryggade på lördag, säger han.

TV: Målskytten efter förlusten: "Det är små marginaler"

TV: GIF-tränaren om förlusten: "Vi har för dålig kvalitet"

TV: Stefan Silva efter förlusten mot Göteborg: "4–1 är alldeles för mycket"

TV: Eftersnack med spelare och analyser av matchen

TV: Se reprisen från uppsnacket inför IFK Göteborg–GIF Sundsvall

TEXT+TV: GIF-försvararen om den tunga matchen: "Märktes att vi har haft uppehåll"

LÄS MER: Så betygsätts spelarna efter förlusten mot IFK Göteborg