Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

GIF Sundsvalls sportchef bekräftar: Joel Enarsson klar för spel i GIF Sundsvall

Anfallaren Joel Enarsson är klar för spel i GIF Sundsvall. Sportchefen Urban Hagblom bekräftar nu uppgifterna om värvningen.

I spelaren: Hör Joel Enarsson berätta om varför det blev GIF Sundsvall, chanserna att få spela mot Hammarby och hur han ser på framtiden.

Fotbollsbloggaren pirkt.se var först ut med nyheten och presenterade uppgifterna att det skulle bli spel i GIF Sundsvall för Joel Enarsson redan i måndags. På onsdagskvällen hade ST-sporten även uppgifter om att det blir GIF Sundsvall för Enarsson, men då dementerade GIF Sundsvalls sportchef Urban Hagblom uppgifterna. På torsdagsförmiddagen hade han ändrat sig, och bekräftade då uppgifterna att Enarsson är helt klar för spel i GIF Sundsvall.

Läs mer: Joel Enarsson klar för GIF Sundsvall – Mjällbys sportchef bekräftar: "Han valde Sundsvall"

– Han spelar säsongen ut, så har vi hösten på oss att resonera om framtiden, säger Urban Hagblom.

Joel Enarsson är GIF Sundsvall andra nyförvärv under transferfönstret. Tidigare har även Mauricio Albornoz anslutit till klubben.

Läs mer: Pa Dibba har lämnat – då kan Giffarna plocka in anfallare från mästarna: "Vi tittar långsiktigt"

23-åringen Joel Enarsson är redan på plats i Sundsvall och kommer att genomföra sin första träning med Sundsvallslaget under förmiddagen.