Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Giffarnas lagkapten efter ny förlust: "Absolut inte nöjda med resultatet"

GIF Sundsvall har förlorat två raka matcher efter sommaruppehållet. Mot Helsingborg blev de dessutom mållösa. "Vi får inte till de där riktigt farliga lägena" säger lagkaptenen Tommy Naurin.

Efter debaclet mot IFK Göteborg i omstarten av allsvenskan 2016 hoppades GIF Sundsvall på snabb revansch när de tog emot Helsingborg hemma på Norrporten Arena.

Gästerna ville däremot annat. Efter 1–0 i den första halvleken av Tyrell Rusike fastställde sedan Mikael Dahlberg slutresultatet till 2–0 i gästernas favör med matchens sista spark.

Efter matchen var Tommy Naurin inte särskilt nöjd.

– Nu när det lagt sig är det klart att det är tufft att förlora matcher, det var tufft mo blåvitt och det är tufft nu. Vi är absolut inte nöjda med resultatet. Det finns några ljusglimtar idag, det ser bättre ut prestationsmässigt. Det var ett steg framåt, säger han och fortsätter:

– Men det är en klen tröst att det är en bättre prestation.

LÄS MER: Mittfältaren tvingades kliva av efter sex minuter – fick åka till akuten

Efter en fin vår, där laget bara förlorade tre gånger på tolv matcher, har GIF nu alltså redan två förluster efter sommaruppehållet och lagen på de lägre positionerna i tabellen börjar närma sig.

– Joel och "Frasse" (Roger Franzén) får reda ut det här med oss nu. Vi får ta en match i taget, det är så vi jobbar och vi ska göra vårt jobb. Jag tycker inte vi gör det helt hundra idag, men det var ett klart steg framåt, säger Naurin.

LÄS MER: GIF Sundsvall föll mot Helsingborg – så betygsätts spelarna