Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Glammig företagargala på Södra berget

För åttonde året i rad hölls i går Sundsvall Business Awards.

En av de som prisades var Omar Barsom, Active Life Assistans.

– Det känns underbart, säger han.

Sundsvalls Juniorhandelskammare höll i galan i kongresshallen på Södra Berget under gårdagskvällen. Totalt delades 14 priser ut under näringslivsgalan, som vuxit sig allt större genom åren.

– Ikväll skapar vi framtiden, inledde konferenciern Marcus Wiberg kvällen, med sin side kick Camilla Nilzén vid sin sida.

På plats i salen fanns kvällen till ära 779 personer för att ta del av underhållningen, minglet, middagen och prisutdelningarna.

Av de som talade på scenen fans bland annat entreprenören Carl Bennet, som höll i invigningstalet.

Priset årets rookie delades ut till 26-åriga Omar Barsom. Han startade sitt företag Active Life Assistans 2009 - som redan i dag har 32 anställda.

– Det känns underbart! Det är som att få ett kvitto på att man är på rätt väg, sa han efter att han stigit av scenen och mottagit priset.

Active Life Assistans affärsidé är att utveckla och tillgodose den personliga assistansen för kunder med beviljade insatser enligt LSS/LASS.

– Mitt mål är att bli ledande i Sundsvallsregionen, som är hemmaplan för mig, säger Omar Barsom.

Mellan serveringen av maten delades diplom efter diplom ut växelvis på någon av de fyra scenerna i salen.

Det mest prestigefyllda priset Årets företagare gick i år till Niclas Nilsson, Vasa Bryggeri. Han passade på att tacka de Sundsvallsbor som handlar lokalt och som gjort hans företagarframgång möjlig.

Med sig ned från scenen fick han och de andra vinnarna en statyett framtagen av konstnären Christian Beijer.

Det var något som gjorde vinnaren av årets IT-skavder, sociala-medierexperten Sofia Mirjamsdotter, nöjd.

Hon fick sitt pris med motiveringen att hon bland annat blivit ett efterfrågat namn och en förebild inom medievärlden.

– Jag sa bara häromdagen att jag alltid har velat ha ett "Beijer"-verk hemma. Och nu har jag det. Tack! sa hon innan hon klev av scenen.