Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Glömde datorn på bussen – polisen ryckte in

Insändare brukar jag skriva när jag är arg, ledsen eller besviken. Men nu vill jag dela ut beröm. För någon timme sedan hämtade jag en närstående som kommit hit med buss från Stockholm. Och vi hann inte åka ens en kilometer innan hen kom på att hen glömt kvar sin dator på bussen. Nätet konsulterades för att söka nummer till Y-buss men givetvis svarar ingen så sent på kvällen dagen före julafton.

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Så kom jag på att vi kunde ringa 114 14 till polisen. Nog förstår jag att detta knappast är vad de ska syssla med men den jättetrevliga polis-damen lovade att forska i saken. Hur mycket möda hon lade på det vet jag förstås inte men mindre än en timme senare hade hon fått veta att datorn var upphittad så min närstående får den tillbaka.

Heder åt den polis som jobbar med saker hon kanske inte ens behöver jobba med så att datorn hittades och kommer att återlämnas. Stort tack från en Sundsvallsbo i förskingringen! Önskar Dig den bästa jul som finns!

Bredsandsgubben

Fler insändare:

S: Vi sätter barnens behov i centrum – inte föräldrarnas

Varför skuldbelägga oss föräldrar som vill göra det bra för våra barn?

Förskollärare: Era barn kommer inte få det bättre med fler timmar hemifrån

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel