Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Granlo BK tvingas till extra årsmöte: "Svårt att hitta folk"

Granlo BK tvingas att kalla till ett extra årsmöte.
Syftet med mötet är bland annat att försöka få in ytterligare en ledamot i styrelsen.
– Det är svårt att rekrytera folk och den senaste tiden har vi gått alldeles för kort, säger Granlo BK:s ordförande Lennart Karlqvist

Annons

I mitten av april håller Granlo BK ett extra årsmöte. På dagordningen står bland annat en uppdatering av stadgarna och att även försöka välja in en ny ledamot i styrelsen.

Läs också: Bröderna Samuelsson klara för schweizisk klubb – berättar om flytten

– Det låter nog mer upphetsande med ett extra årsmöte än vad det är i det här fallet. Först och främst måste vi uppdatera stadgarna som är alldeles för gamla. Och sen har vi ju problemet med att vi är för få i styrelsen, säger Lennart Karlqvist.

Han säger att styrelsen just nu består av fyra styrelseledamöter och att det är svårt att få in fler.

– Det är svårt att hitta folk och svårt att rekrytera. Just nu går vi alldeles för kort, men det handlar inte bara om att få in någon utan den personen ska vara kvalificerad också, säger han och fortsätter:

– Men var förhoppning är att vi ska kunna stöka undan detta innan det ordinarie årsmötet, det är mest därför vi har kallat till ett extra möte.

Utöver detta ska även revisorer för säsongen 2015/2016 väljas.

Läs också: Granlo BK avslutade vackert – vände och vann i sista matchen i SSL