Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gretzer kvar som förbundskapten

Maria Gretzer fortsätter som förbundskapten för det svenska landslaget i hoppning.

På fredagen meddelade Svenska ridsportförbundet att Gretzer, som efter sommaren var tveksam till posten av personliga skäl, blir kvar samtidigt som Bo Kristoffersson går in som assisterande kapten vid sidan av Ann-Catrin Karlsson.

”Jag har jobbat hårt under hösten för att ändra situationen på min egen anläggning och fått ändrade förhållanden mycket snabbare än jag trodde. När vi dessutom får förstärkning av Bo Kristoffersen känns det väldigt inspirerande att fortsätta med förbundskaptensjobbet”, säger Gretzer i ett pressmeddelande.

Kristoffersson har under de senaste två åren jobbat i bakgrunden i landslaget, men kommer fortsättningsvis att hjälpa till med den så kallade spetsgruppen, med gruppens satsningar på superligan och uttagningar.

”Vi har redan haft en del längre samtal och Bo är verkligen entusiastisk och inspirerad att börja jobba tillsammans med mig och Ann-Catrin”, säger Gretzer.