Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Guns N' Roses återförenat i dag

Guns N' Roses omsusade comeback skulle ha inletts med en festivalspelning i april. Nu har hårdrocksbandet oväntat utannonserat att de gör sin första återföreningskonsert redan i dag på morgonen, svensk tid, på en klubb i Los Angeles.

Under fredagskvällen meddelade Guns N' Roses att de kommer att genomföra en konsert på Troubadour i Los Angeles, klubben där de inledde sin karriär. Enligt tidningen Rolling Stone nätsajt som publicerar bilder tagna av fans inifrån konsertlokalen drog spelningen i gång på morgonen, svensk tid.

De inledde konserten med låtarna "It's so easy" och "Mr Brownstone".

Det är första gången på över 20 år som trätobröderna Slash och Axl Rose står på scen tillsammans.

Sajten TMZ har publicerat bilder på när medlemmarna Slash, Duff McKagan, Richard Fortus och Dizzy Reed anländer till Troubadour.

Lokala medier rapporterar att intresset för biljetterna, som kostar motsvarande 85 kronor, är enormt. Bilder från helikopterburna nyhetsreportrar visar ringlande köer utanför den tidigare skivbutiken Tower Records i West Hollywood som förvandlats till ett interaktivt museum över hårdrocksbandet.

På ljusskylten ovanför Troubadour står det "Not in this lifetime" (inte i detta livet). Det är namnet på Guns N' Roses kommande USA-turne. Möjligen är det även en referens till det svar som frontmannen Axl Rose gav när han för några år sedan fick frågan av en journalist om bandet kommer att återförenas med full sättning.

Andreas Nordström/TT