Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Häftig hockeynyhet – vi sänder Timrås match mot SHL-klubben

Om drygt en månad tar hockeysäsongen fart när Timrå IK kliver på is och börjar förbereda sig inför Hockeyallsvenskan på allvar.
Här är en positiv nyhet för alla hockeyälskare:
Nu står det klart att Sundsvalls Tidning sänder fyra av Timrå IK:s försäsongsmatcher.

Timrå IK satsar mot SHL och i slutet av juli återsamlas stjärnan Jonathan Dahlén och laget och börjar att ladda upp ordentligt inför Hockeyallsvenskan.

Sedan tidigare är det klart att vi sänder alla tre matcher som Timrå IK spelar i SCA Cupen (26 augusti mot Mora, 27 augusti mot Modo och 28 augusti mot Björklöven).

Nu kan Sundsvalls Tidning berätta att att vi även sänder matchen mot Brynäs den 18 augusti. Alla matcherna sänds på ST.nu och SportExpressen Play.

– Det känns roligt att bygga vidare på vår satsning och kunna erbjuda våra användare en sådan här kanonstart på hockeyhösten, säger Eric Westlund, nyhetschef på Sundsvalls Tidning.

På ST.nu ser du matchen om du är kund hos oss eller om du blir det, och på sportexpressenplay.se köper du antingen styckematcher eller ett månadsabonnemang och då ingår alla matcher som sänds där.

– Att vi sänder SCA Cupen är en lång tradition, som är möjligt tack vare vårt starka samarbete med Sundsvall Hockey. Vi har ett väldigt gott samarbete med Timrå och det gör att vi också kan sända toppmatchen mot Brynäs. Att livesända matcher med heta lag såsom Timrå är en viktig del i vår affär, såväl nationellt på SportExpressen Play som lokalt på ST.nu, säger Mattias Wallström, livesportansvarig på Bonnier News.

Fotnot: På grund av rådande läge med covid-19 så kan datum för matcherna komma att ändras.