Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hagblom snart tillbaka

Han har arbetstränat på GIF-kansliet i några månader, men snart är Urban Hagblom tillbaka "på riktigt".
Det finns inget medicinskt hinder längre, säger Urban, som dock inte kan säga vad arbetsuppgifterna blir i framtiden eller om det till en början blir jobb på hel- eller deltid.

Men det känns naturlivis jättebra att betraktas som arbetsför igen. Jag har kämpat slitit för att komma tillbaka och jag är så tacksam för allt stöd och all hjälp jag fått under den här tiden.

Det var under julhelgen i fjol som GIF Sundsvalls klubbchef krockade på E-4:an utanför Hudiksvall.

Föraren av den mötande bilen, som kom över på fel sida, dog. I familjen Hagbloms bil klarade sig både frun Susanne och soenen Oliver utan allvarligare fysiska men. Den stora smällen fick Urban ta.

Och efter några kritiska dygn väntade en tid av läkning, återhämtning och rehabiliteringsträning, som först nu börjar nalkas slutet.

Mina förhoppningar är att jag ska kunna börja jobba för fullt igen inom de närmaste veckorna. Kanske på andra sidan nyår...

Men först väntar Svenska Fotbollförbundets represntantskapsmöte till helgen, dit Urban hagblom är särkilt inbjuden av SEF (föreningen svensk elitfotboll).

Första gången jag på allvar träffade alla gamla fotbollbekanta från runt om i Sverige var under fotbollsgalan, då vi var ett gäng giffare som åkte ner till Stockholm. Och jag blev så gald, ja närmast rörd över alla uppmuntrande ord, och att de flesta verkligen verkade glada över att si mig tillbaka. Klart det peppade!

Och nu är det alltså snart dags igen.

Hur kul som helst, tycker Urban, som alltid trivts i hetluften.

Både på nationell och lokal nivå.