Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hallå där Jerry Carlson ...

... från The Legends som uppträder i Tonhallen den 30 Oktober.

Annons

The Legends kommer till Sundsvall och bjuder på show. Henrik Åberg tolkar Elvis Presley, Johnny Duvert återger Roy Orbison och Jerry Carlson tolkar Jerry Lee Lewis. Showen pågår i cirka två timmar.

Vad kan man som besökare förvänta sig?

– De kan förvänta sig nostalgi när den är som bäst, utan att låta märkvärdig. Det är en show med hög musikalisk kvalité blandat med humor. Dessutom har vi en speciell gäst, Linda Gail Lewis (Jerry Lee Lewis syster) är med.

Vilka förväntningar har du på showen?

– Jag förväntar mig att vi är lika bra som vanligt. Nu har vi sålt 10 000 biljetter, vilket känns bra. Vi har varit i Sundsvall förut men nu är showen bättre än någonsin och det är första riktiga showen vi kör här, med vårt niomannagäng.

Finns det något speciellt gällande showen som du kan avslöja nu?

– Linda Gail Lewis och jag kommer att sjunga en duett.

Hur laddar du upp inför torsdag?

– Jag brukar sova så lite som möjligt innan, men nu har jag haft problem med stämbanden, därför måste jag vila och sjunga upp lite innan. Vi brukar säga att ju mindre man sover innan, desto roligare blir det. Då tänker man inte så mycket, man kör i stället.