Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hallenius har inte bråttom bort från Sundsvall

Många har räknat bort Linus Hallenius i GIF Sundsvall nästa säsong.
Men forwarden själv är just nu inställd på att stanna.
Jag har inga anbud att ta ställning till, säger han.

När Giffarna åkte ur Allsvenskan i höstas blev talangen Linus Hallenius hett villebråd för en rad klubbar.

Elfsborg, Hammarby, Gais och Helsingborg har alla nämnts i samband med den 19-årige forwarden. Men Hallenius, som har kontrakt med GIF Sundsvall även över nästa år, för inga diskussioner med någon klubb.

Jag har inte hört något konkret från någon klubb – inte från GIF heller, säger forwarden, som därmed är inställd på att fullfölja sitt kontrakt.

Klart att det kändes tråkigt att vi åkte ur, men jag kommer härifrån stan och har spelat i GIF hela mitt liv. Det är inte bara att flytta heller. Man får väl sikta på att gå upp igen med Giffarna, säger han.

Det var nog mer som det vinklades i media. Jag sa att det inte kändes särskilt roligt att kliva ner ett steg, men det betyder inte att man vill flytta.

Samtidigt är det klart att man kanske någon gång vill ta sig högre upp än Sverige, men om det blir om ett eller tre år får man se. Man får se om GIF kommer med något också.

Ja, men det är väl heller inte någon bra sits för dem om jag bara har ett år kvar. Då kan jag ju gå gratis efter nästa säsong.

Hallenius har ingen panik med att besluta om framtiden. Skulle det dyka upp anbud längre fram kan han överväga en flytt då.

Det hade väl varit mer bråttom om jag inte haft någonstans att spela nästa år. Men jag har ju som sagt ett år kvar på kontraktet.