Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hallenius kom inte till spel mot Hammarby: "Trodde inte att jag skulle missa matchen"

GIF Sundsvall tar emot Hammarby – men det blir utan kuggen Linus Hallenius.

– Jag har haft bekymmer sedan förra matchen med baksidan. Tyvärr har det inte gett med sig. Jag provade träna fullt med laget i går, men det gick inte. Vi gav det en ny chans i morse efter frukosten, men jag kan inte löpa och göra mig själv rättvisa. Jag kommer bara upp till 70–80 procent innan det gör alldeles för ont, säger Hallenius.

Om Hallenius riskerar att missa den avslutande matchen mot IFK Göteborg också är fortfarande osäkert.

– Jag trodde inte att jag skulle missa den här matchen, men det är som att det har kommit tillbaka. Vi får se hur länge det ska besvära. Jag har inte hunnit tänka mer än att jag blev ledsen och arg för att jag missar den här matchen. Nu får jag bli nervös i stället. Vi får se hur vi lägger upp veckan som kommer.

GIF Sundsvall

Startelvan: Tommy Naurin – Marcus Danielson, Carlos Moros Gracia, Noah Sonko Sundberg – Eric Larsson, Kristinn Steindórsson, David Batanero, David Myrestam – Romain Gall, Peter Wilson, Jonathan Morsay.

Bänken: William Eskelinen (mv), Juho Pirttijoki, Eric Björkander, Dennis Olsson, Sebastian Rajalakso, Kristinn Freyr Sigurdsson och Samuel Aziz.

Hammarby IF

Startelvan: Johan Wiland – Birkir Mar Saevarsson, Björn Paulsen, Marcus Degerlund, Mats Solheim – Jiloan Hamad, Jeppe Andersen, Kennedy Bakircioglu, Arnór Smárason – Muamer Tankovic, Sander Svendsen.

Bänken: Benny Lekström (mv), Leo Bengtsson, Olle Edlund, Alex Douglas och Oscar Krusnell.

Noterbart är att Pa Dibba är avstängd.