Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hallins besked efter röntgen: "Får se om jag kan spela något mer i år"

En misstänkt fraktur och akutbesök på sjukhuset. Så såg Timråkaptenens fredagskväll ut.
Nu har han fått ett lite lugnande besked.
– Det är ingen fraktur i alla fall, men det känns ju sådär i foten, säger Per Hallin.

Annons

Tio minuter in i första perioden mot Mora skadade sig Per Hallin och missade den makalösa vändningen och vinsten mot laget som placerat bara snäppet högre upp i tabellen.

I stället blev det en färd till akuten för en misstänkt fraktur i foten för lagkaptenen.

Men efter en röntgen fick han ett skönt besked.

Läs också: Timrås trista avbräck: Hallin till akuten med befarad fraktur i foten

– Det är ingen fraktur i alla fall, men det känns sådär i dag. Det är svårt att säga vad det är, men jag har svårt att gå på den och så, säger Per Hallin.

Skadan är fortfarande odefinierad. Det kan handla om muskler, ledband eller en ordentlig stukning. Det får framtiden utvisa.

Han är lite osäker på vad det var som hände ute på isen och som orsakade skadan.

– Vi körde väl in i varandra och så ramlade han över mig, det var så jag uppfattade det i alla fall. Jag försökte fortsätta spela men det gick inte, jag kände att det bara blev sämre och sämre och då hjälper man inte laget framåt, säger han.

Läs också: Timrås hjälte om mirakelvändningen och sitt skönaste mål i karriären

Under lördagsmorgonen åkte resten av laget upp till Luleå inför grundseriens sista match. Per Hallin blev hemma, men tankarna finns hos grabbarna i laget.

– Det är bara att hoppas att de fortsätter som de gjorde i går och vinner, så får vi se om jag kan komma tillbaka och spela något i år, säger han.